BURS: SEDAT PEKCANATTI TOPLUMSAL BELGECİ FOTOĞRAF PROJESİ BURSU (2021)

Sedat PEKCANATTI


İlgilenenlere Duyurulur!

BURS: SEDAT PEKCANATTI TOPLUMSAL BELGECİ FOTOĞRAF PROJESİ BURSU (2021) başvuruları bugün itibariyle sona ermiştir. 10 Ağustos tarihinde sonuç açıklanacaktır.

Bilgilerinize

  • Düzeyli ve bir meramı olan toplumsal belgeci fotoğraf projelerine destek vermek,
  • diğer şahıs ve/ya kuruluşları benzeri burslar vermek adına teşvik etmek,
  • ve merhum Sedat PEKCANATTI*’nın anısını yaşatmak amacı ile sağlanan fotoğraf bursunun karşılığı; 30 cm*45 cm ebatlarındaki otuz (30) adet fotoğraf baskısından oluşmaktadır.
*fotoğrafçı Cenk Mirat PEKCANATTI’nın babasıdır.

Sedat Pekcanattı Toplumsal Belgeci Fotoğraf Projesi Bursuna başvurular, 01 Nisan 2021 tarihinde başlayacak ve 01 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir.

Belirtilen tarihler arasında 'Instagram Çoklu Fotoğraf Yükleme' yöntemi aracılığıyla, katılımcının projesine ait 10 adet fotoğrafı #sedatpekcanattıtoplumsalbelgecifotoğrafprojesibursu2021 ve #gölgefanzin etiketleriyle Instagram akışlarında paylaşması gerekmektedir.

(Fotoğrafların sorunsuz değerlendirilebilmesi açısından 01-07 Ağustos 2021 tarihleri arasında katılımcıların hesapları gizli olmamalıdır.)

10 Ağustos 2021 tarihinde burs'a hak kazanan proje ilan edilecektir.


SEDAT PEKCANATTI TOPLUMSAL BELGECİ FOTOGRAF PROJESI BURSU ŞARTNAMESİ

1- Sedat Pekcanattı Toplumsal Belgeci Fotoğraf Projesi Bursuna amatör ya da profesyonel fotoğrafçılar başvuruda bulunabilirler.
2- Katılımcılar sadece bir (1) proje ile başvuruda bulunabilirler.
3- Projeler sosyal içerikli belgesel fotoğraf kriterlerine uygun olmalıdır.
4- Projeyi oluşturan fotoğraflar konu bütünlüğü sağlayacak bir seri niteliği taşımalıdır.
5- Projeyi oluşturan fotoğraflar 'siyah-beyaz' ya da 'renkli' olabilirler.
6- Bursu kazanacak olan projenin SERGİLENMESİ, ALBÜM HALİNE GETİRİLMESİ ya da FOTOĞRAF GÖSTERİSİ OLARAK İZLEYENLERE SUNULMASI SÖZ KONUSU OLDUĞU HALLERDE; Projenin AFİŞ, BROŞÜR, ALBÜM, BASIN BÜLTENLERİNDE ve FOTOĞRAFÇININ VERECEĞİ RÖPORTAJLARDA, Sedat Pekcanattı Toplumsal Belgeci Fotoğraf Projesi Bursunca desteklendiğine dair sözlü ya da yazılı bir ibare kullanılmalıdır.
7- Bursun karşılığı nakit para olarak talep edilemez.
8- Bursa son başvuru tarihine kadar on (10) adetten az sayıda katılım söz konusu olduğu takdirde, başvuru süreci uzatılmayacak ve burs katılım yetersizliği gerekçesiyle iptal olacaktır. 
9- Gölge Fanzin, gerekli görülen hallerde burs şartnamesinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
10- Katılımcılar fotoğraflarını belirtilen şartlara uygun olarak instagram hesaplarına yükledikleri an itibariyle yukarıda beyan edilen tüm şartları kabul etmiş sayılır.

Bilgilerinize

İlgilenenlere Duyurulur!

BURS: SEDAT PEKCANATTI TOPLUMSAL BELGECİ FOTOĞRAF PROJESİ BURSU (2021) başvuruları bugün itibariyle sona ermiştir. 10 Ağustos tarihinde sonuç açıklanacaktır.

Bilgilerinize

https://www.powerapp.com.tr/podcast/miratin-puslu-fotograf-atlasi/id/55842-1



Yorumlar