İMZA KAMPANYASI: BİR ARA GÜLER HEYKELİ; BEYOĞLU'NA NE DE GÜZEL YAKIŞIR?

Fotoğraf: Steve McCurry
Fotoğraf: Steve McCurry

 İmza Kampanyası

https://chng.it/xzTRtyMPsn

Merhaba,

22.12.2021 tarihinde "Bir Ara Güler Heykeli; Beyoğlu'na Ne de Güzel Yakışır!" başlıklı bir imza kampanyası başlattım. Bugün toplam imza sayısı 2000'i aştı! #birliktegüçlüyüzbirliktegüzeliz

Öncelikle bu başarıya katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Malum 2000 sayısı bu gibi kampanyalarda psikolojik bir eşik, inanıyorum ki bu barajı geçtikten sonra imza toplama hızımızda bir artış olacak.

Duyuru: Fotoğraf Kamuoyuna Bir Davet!..

Bu rakama basının duyarsızlığı ve fotoğraf camiamızın kayıtsızlığına rağmen ulaşmamız da ayrıca takdire şayan! Keşke Ara Güler ile 'selfie' 😊 çektiren insanların sadece %1'i olsun kampanyaya destek verseydi! O vakit herhalde imza sayısı 10000'e ulaşırdı.

Bu kadar serzeniş yeter değil mi? Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ne de olsa!..


Kampanyaya destek verenlerden ricam; lütfen kampanyayı 'whatsapp', 'facebook', 'twitter' ve benzeri sosyal mecralarınızda ilgililerle paylaşın. İnanın imzanızdan çok daha büyük bir etkiyi bu kanallardaki paylaşımlarınız sayesinde sağlayabilirsiniz.


Dilerseniz kısa ve öz olarak hazırlanmış, kampanyaya dair görüşlerinizi ifade ettiğiniz videoları da paylaşıma sokabilirsiniz. Bu türden videolar oldukça etkililer...

Ayrıca change.org üzerinden bütçelerinize uygun bir ödenek ayırarak, bu kampanyanın tanıtımına bir başka yöntemle daha katkıda bulunabilirsiniz.


Bütün büyük değişiklikler, aslında bir dizi küçük değişikliğin sinerjilerinin bir araya gelmesiyle oluşuyor. Bu yüzden Ara Güler'in heykeli ile ilgili bu girişimin, Beyoğlu'nun eskiden sahip olduğu kültür ve sanat merkezi olma hüviyetine geri dönüşünün bir başlangıcı olarak kabul etmenizi ve bu kırılma noktasını tarihe birlikte not edeceğimize inanmanızı temenni ediyorum.

Birbirimize inanarak değişimi başlatmak adına gereken sabır, güç ve tutkuyu koruduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok!

"Çünkü biz #birliktegüçlüyüzbirliktegüzeliz"



Fotografhane Reload, 1. Bölüm, Cenk Mirat Pekcanattı

15 yıl aradan sonra Cenk Mirat Pekcanattı ile kurucusu olduğu Gölge Fanzin, Change.org 'da açtığı Ara güler, Sabit Kalfagil ve Fotoİstanbul imza kampanyaları ve fotoğraf üzerine yaptığımız sohbetle Fotografhane tekrar karşınızda.

Ara Güler - 11:35
Sabit Kalfagil - 16:48
Fotoİstanbul - 22:00




Cenk Mirat PEKCANATTI

Mevcut diğer imza kampanyalarına aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla erişebilirsiniz.

Fotoğraf Severler Fotoistanbul'u Özlüyor!

Prof. Dr. Sabit Kalfagil'in Fotoğraf Arşivinin Akibeti Ne Olacak?

Yorumlar